Jdi na obsah Jdi na menu

Betonové ploty

betonový plot oboustranný přední stranabetonový plot oboustranný zadní strana

 

Betonové ploty typ desky + sloupky jednostranné i nově oboustranné, přírodní a barevné provedení.

Zajišťujeme rychlou a levnou dopravu po celé ČR! Ceny platné do změny cen výrobce 

Nyní AKCE Únor Březen 2021 rychlé dodání barva přírodní do týdne po celé ČR!!! Poptejte na telefonu 601581881 nabídka s dopravou k Vám do 5. minut.

  Ceníky betonových plotů:

  

vystrizek.jpgplotová deska rovná šedáplotová deska rovná pískováplotová deska rovná červenáplotová deska rádius šedáplotová deska rádius pískováplotová deska rádius červenáplotová deska rádius mřížka šedáplotová deska rádius mřížka pískováplotová deska rádius mřížka červená                                       

 

 

 

                             

 

vystrizek3.jpgCHARAKTERISTIKA A POPIS BETONOVÉHO PLOTU

Betonové ploty jsou vyráběné vybrolitou technologii s přidáním průmyslové armatury a použitím certifikovaných surovin do betonu a proto mají betonové ploty tak dobré vlastnosti, pevnost, tvrdost, odolnost proti povětrnostním vlivům, mrazu, vodě atd.

 

JAK MANIPULOVAT S BETONOVÝMI PLOTY:

Při manipulaci a převozu betonového plotu je nutné dodržet následující pravidla, aby nedošlo k poškození betonového plotu. Plotové dílce je nutno skladovat, přenášet a převážet pouze ve svislé poloze. Při skladování a převozu je nutné mít pevnou základnu pod deskou a musí být zabezpečená proti pohybu. Při přenášení desku uchopíme za boční strany, ne za ozdobné konce a stále udržujeme svislou polohu desky.

JAK MONTOVAT BETONOVÉ PLOTY:

  1. Vytyčení a vyměření trasy betonového oplocení a rozvržení umístění sloupků betonového plotu s ohledem na rozmanitost terénu. Středy děr jsou 205cm. Dále si pomocí kolíků vytyčíme směr a trasu, pomocí provázku zajistíme výšku plotu.
  2. Vyhloubíme výkopy pro usazení sloupků podle jejich rozměru jak šířky tak i délky sloupku. Sloupek se usadí do hloubky dle zvolené výšky plotu. Poté sloupky usadíme a zajistíme v kolmé poloze a provedeme jejich zasypání zeminou pokud to okolnosti dovolí. Jinak doporučujeme jejich zabetonování.

Nasuneme spodní dílce ( je možno použít pro ulehčení 2m dlouhou vodováhu, či jiný materiál v délce 2m, která nahradí desku) provedeme případné dorovnání sloupku a poté můžeme nasunout ostatní plotové dílce. V případě potřeby se může použít těsnící pěna, která vyrovná a zároveň zajistí desky proti pohybu.

Zajišťujeme levnou dopravu po celé ČR! K výše uvedeným cenám bude připočtena doprava. Pro nacenění dopravy si vypište počty ks jednotlivých druhů + místo dodání a zašlete vše na email info@nejlevnejsicihly.cz. Do 24. hodin budete znát cenu dopravy.

 

Jak dále objednat? Zašlete objednávku na email: objednavka@nejlevnejsicihly.cz kde uveďte: druh objednaného zboží, počet, místo dodání a telefon. Po uhrazení zálohové faktury Vám bude zboží doručeno po vyrobení do 2. pracovních dnů. Termín dodání nyní je cca 3-10 týdnů dle druhu.

Tel pro informace k objednání: 601 581 881

Zadní strana desky oboustranné Zadní strana deska oboustranná

 Fotky betonový plotů klikněte zde_

Nebojte se plot zkrášlit tím, že například sloupek nastříkáte kontrastní černou nebo jinou barvou na beton....betonový plot černo bílý

 

Rubriky

Příspěvky

Ceník plotové sloupky se vzorem

4. 3. 2020

plotový sloupek průběžný se vzorem

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Betonové ploty

Ceník plotové sloupky hladké

4. 3. 2020

plotový slupek průběžný hladký

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Betonové ploty

Ceník plotové desky oboustranné

4. 3. 2020

plotová deska oboustranná rovná

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Betonové ploty

Ceník plotové desky jednostranné

4. 3. 2020

plotová deska jednostranná rovná

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Betonové ploty